over ons/Prijzen

Sinds de basischool fotografeer ik , Tibor Wiese al . ondertussen ben ik alweer 15 jaar werkzaam als trouwfotograaf en heb ik voldoende ervaring om op elke trouwerij de mooiste foto’s te maken . Omdat ik het werk van trouwfotograaf ook erg leuk vind om te doen kan ik dat enthousiasme ook naar u als bruidspaar overbrengen en maken we samen nog mooiere beelden .

Niet alleen maar een gewoon plaatje , dat kan iedereen maar door de noodzakelijke nabewerking van de beelden en de creatieve extra nabewerking kunnen we er iets speciaals van maken , denk aan blauw lucht die er niet was of een zonsondergang aan het strand die er niet was , we kunnen het wel “erin toveren” naderhand.

We bewerken alles na en u kunt bij een reportage van 8 uur zo’n 450-600 foto’s verwachten . Die gaan we niet allemaal afdrukken , u krijgt het op een luxe USB-stick met mooie verpakking zodat u jaren later alles nog steeds heeft .

We kunnen u wel een kleine selectie sturen voordat alles “af’ is , zodat u uw familie , vrienden en collega’s alvast iets tastbaars kunt laten zien , dat kunnen afgedrukte foto’s zijn maar ook een privé Gallery met inlogcode op mijn website , zodat alleen u ernaar kunt kijken .

Wat is mijn werkgebied?

Heel Nederland , vanuit Alkmaar ben ik zo in bijvoorbeeld Friesland of in Utrecht ,afstand is dus nooit een probleem .

Wat kost een trouwreportage ?

6 uur reportage € 1099,- inclusief BTW Minimaal 300 foto’s op een luxe usb-Stick

7 uur reportage € 1275,- inclusief BTW Minimaal 375 foto’s op een luxe usb-Stick

8 uur reportage € 1450,- inclusief BTW Minimaal 450 foto’s op een luxe usb-Stick

Wilt u ook een trouwalbum , dat kan ,maar er zijn zo veel opties in albums dat we dat het beste kunnen bespreken tijdens een kennismakingsgesprek

Wilt u een tweede fotografe , dat kan , mocht u mij langer dan 8 uur nodig hebben , dan kost een los uur € 180,-

Albums maken wij graag en dat kan vanaf € 250,- In ons kennismakingsgesprek laat ik u graag de mogelijkheden zien .

Klantenreacties , kunt u hier vinden: https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/1534/idphotography#ervaringen

Vul het Contactformulier https://idphotography.nl/home/contact/ in alstublieft en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op .

U kunt ook gewoon bellen als u meer informatie wilt ; 0629537302

Met vriendelijke groet,

Tibor Wiese