Over mij/ tarieven

tiborwiese

Tibor Wiese

Leuk dat u mijn website bezoekt.

Mijn naam is Tibor Wiese, en  ik ben  gepassioneerd trouwfotograaf

Fotograferen deed ik al op de basisschool en langzaamaan is dat een passie geworden en nu maak ik al weer jaren trouwfoto’s en elke keer is dat weer leuk en probeer ik weer alles uit de kast te halen om de perfecte trouwreportage te maken.

Ik probeer gewoon mijzelf te zijn en u, het bruidspaar, op uw gemak te stellen en ik bereid me goed voor door goed naar u te luisteren waardoor ik een persoonlijk tintje aan uw trouwfoto’s kan meegeven.

Ik probeer altijd weer originele trouwfoto’s te maken en door oplettend te zijn probeer ik de emoties die altijd aanwezig zijn vast te leggen.

Ik doe dit alleen of samen met vrouw en dat is weer fijn als ook de foto’s van de voorbereidingen gemaakt worden traditioneel bij de man en de vrouw apart.

Hier kunt u enkele klant ervaringen lezen

U krijgt tussen de 250 en 800 nabewerkte foto’s op een prachtige luxe  USB Stick in een bijpassende luxe  verpakking  . Hiermee kunt u zelf de afdrukken bestellen maar dat kan ik ook voor u doen ,indien gewenst. Van de  door u geselecteerde foto’s maken wij bovendien een album.

Een trouwreportage van 6 uur kost €  1125 ,-

Een trouwreportage van 8  uur kost   € 1350,-

Een trouwreportage van 10 uur kost  € 1650,-

* Prijzen zijn inclusief Btw en nabewerking van de foto’s en inclusief reiskosten binnen  Nederland .

Veel bruidsparen gingen u al voor en wilt u ook goede trouwfoto’s die een blijvende herinnering vormen , vraag dan  een vrijblijfende offerte aan via het contactformulier op de site , of

U kunt mij ook gewoon bellen, op: 0629537302 E-mail: info@idphotography.nl